Dansk Boligvurdering

Få en gratis vurdering af
din bolig

En af vores fornemmeste opgaver er at hjælpe dig til et trygt og succesfuldt boligsalg. Vi ved, hvor vigtigt det er, at boligen bliver prissat helt korrekt og at forløbet føles trygt. Derfor er vi med dig gennem hele din salgsproces. Vi tilbyder gratis vejledning samt en gratis og uforpligtende salgsvurdering – enten via vores online beregner eller gennem en af vores udvalgte ejendomsmæglere, der er lokaliseret i hele Danmark.

Online prisberegner

Vi har udviklet en online prisberegner der gennem Machine Learning af tilgængelige data fra det danske boligmarked, kan give en dig estimeret salgspris på din bolig. Med en her og nu pris på din bolig, har du et godt udgangspunkt til f.eks. et boligsalg, hvis du går med salgstanker.

Prøv boligberegner

Mæglermatch

Et boligsalg er en opgave, vi kun står overfor få gange i livet. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige ejendomsmægler til opgaven. Vi gennemgår dine overvejelser sammen med dig og udpeger den rette ejendomsmægler til dit boligsalg helt uforpligtende.

Få et mæglermatch

Sådan forløber og bestiller du en boligvurdering gennem os

Trin 1: Udfyld formular

Du kan udfylde formularen ved at prøve vores online boligberegner eller vores kontaktformular under Mæglermatch, hvis du går i salgstanker.

Trin 2: Vi kontakter dig

Vi giver dig et kald og sammen finder vi frem til den bedste mægler i dit lokalområde.

Trin 3: Du bestemmer tempoet

Du modtager en gratis og uforpligtende vurdering fra en mægler og beslutter selv, hvornår du er klar til at sætte til salg.

Trin 4: Tryghed hele vejen

Dansk Boligvurdering følger dig gennem hele processen. Vi vejleder og hjælper med alt det, du skal være opmærksom på før, under og efter en bolighandel.