Boligvurdering

Få en gratis vurdering af
din bolig

En af vores fornemste opgaver er, at finde den helt rigtige salgspris på din bolig. Vi ved, hvor vigtig det er, at boligen bliver prissat helt korrekt, så man få et realistisk overblik over sin boligøkonomi.

Vi leverer professionel boligrådgivning og tilbyder dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering – enten via vores online beregner eller ved match af din bolig med den bedste lokal mægler.

Online prisberegner

Vi har udviklet en online prisberegner der gennem Machine Learning af tilgængelige data fra det danske boligmarked, kan give en  estimeret salgspris på din bolig med en succesrate på 90% (indenfor 10%, af en ejendomsmæglers vurdering)
Med en her og nu pris på din bolig, har du et godt udgangspunkt til f.eks. et boligsalg

PRØV BOLIGBEREGNEREN

Mæglermatch

At få den mest realistiske salgspris på en bolig der skal sættes til salg er alfa og omega.
Vi hjælper dig med at matche din bolig med den bedste ejendomsmægler i dit område, så du får den bedste vurdering og start på dit boligsalg. Derudover er med på sidelinjen hele vejen rundt om din bolighandel, og vi vil som din rådgiver stå på din side og sikre os, du får den rette hjælp og rådgivning du har brug.

FÅ ET MÆGLERMATCH

Sådan forløber og bestiller du en boligvurdering gennem os

Trin 1

Udfyld formular

Du kan udfylde formularen ved at prøve vores online boligberegner eller vores kontaktformular under Mæglermatch, hvis du går i salgstanker

Trin 2

Vi kontakter dig

Vi giver dig et kald og sammen finder vi frem til den bedste mægler i dit lokalområde

Trin 3

Du bestemmer tempoet

Du modtager en gratis og uforpligtende vurdering fra en mægler og beslutter selv, hvornår du er klar til at sætte til salg.

Trin 4

Tryghed hele vejen

Dansk Boligvurdering følger dig gennem hele processen. Vi vejleder og hjælper med alt det, du skal være opmærksom på før, under og efter en bolighandel.