Vurdering af hus er en af de discipliner, om man vil, som ejendomsmæglere befinder sig allerbedst til rette i. Det er en vigtig del af jobbet, da det ligger til grund for et evt. salg. Derfor er det altid i mæglerens interesse at give den mest mulige vurdering af dit hus.

Ser man den offentlige ejendomsvurdering kontra den, mæglere laver, er der en klar forskel. Oftest i prisen. En offentlig vurdering af hus beror på karakteristika, der kan bedømmes uden at være fysisk til stede. Og så er den offentlige heller ikke opdateret til 2020.

Vil du derimod have den mest nøjagtige vurdering af din bolig, skal du have fat i en lokal mægler, der kender dit område. Det er ikke nok at se på, hvad der er blevet solgt i området, hvis en mægler skal sælge til en lokal. Så forudsætter det, at vedkommende kender området og har sat sig ind i det.

Professionel vurdering af hus af erfarne mæglere

Overvejer du at sætte dit hus til salg, er det måske lidt mere udfordrende her under Corona-krisen. Det er ikke umuligt – på ingen måde. Vi har iværksat nogle stramme retningslinjer for vores samarbejdspartnere, som efterkommer de anbefalinger, der er kommet fra regeringen.

Hvis du vil vide mere om, hvordan det foregår, kan du læse denne artikel om boligvurderinger og fremvisninger under Corona-krisen.

Når du får en mægler ud, der skal vurdere din bolig, tages der højde for historikken og det, du evt. har lavet ved boligen. En offentlig ejendomsvurdering kan ikke se, om du har fået lagt sildebensparketgulv – hvilket mange nye købere vil sætte pris på og betale ekstra for.

Hvis du vil alliere dig med en mægler, der sætter sig ind i din sag, matcher vi dig gerne med en. Det er det, vi gør allerbedst. Du kan starte med vores beregner, der ud fra data kan estimere, hvad din bolig er værd lige nu. Så tager vi den derfra.

Få prisen på din bolig, mens priserne er på toppen

Når aktiemarkedet er i forfald, er det sandsynligt, at meget andet bliver berørt. Senest er virksomheder begyndt at afskedige medarbejdere, hvorfor det kan lamme store dele af det danske marked.

Hvis du vil have solgt din bolig med størst mulig profit, er det nu, du skal slå til. Om lidt ved vi af gode grunde ikke, hvor langt ned priserne dykker. Det er uundgåeligt – selv med hjælpepakker.

Få en vurdering af dit hus nu, mens du kan, da du ikke har andet at tabe end, at det ikke bliver solgt. Får du vurderet din bolig, kan du også regne med, at du får noget friværdi, hvis den er steget i pris.

Vi er altid parate til at hjælpe med at finde dig den rette mægler til at vurdere og evt. sælge din bolig. Se mere under Mæglermatch eller kontakt os på 30 74 07 29 eller på info@danskboligvurdering.dk

Top