Vurdering af bolig er noget, der er typisk er forbeholdt ejendomsmæglere, men staten er også inde at vurdere i forhold til den offentlige ejendomsvurdering, der udføres hver andet år. Dog udsat grundet en ny måde at gøre det på, hvilket først skal på plads. En vurdering af bolig foretages oftest på vegne af potentielle sælgere, der gerne vil vide, hvad deres bolig er værd.

I Dansk Boligvurdering er vores fornemmeste opgave at matche boligejeren med den rigtige mægler, som har kendskab til området og er opgaven voksen. Da vi lever af at skaffe vurderinger til ejendomsmæglere, er det i vores klare interesse at finde så salgsparate boligejere som muligt.

Der er naturligvis en gevinst i det for boligejeren, da vi gerne vil sætte vedkommende op med en mægler, der har den fornødne indsigt. Målet er altid at sikre, at alle vinder – boligejeren får solgt sin bolig, mægler hjælper til, og vi har skabt kontakten til et godt samarbejde.

Sådan foregår vurdering af bolig

Sidder du som boligejer og overvejer at sælge din bolig, kan du altid få foretaget en gratis og uforpligtende vurdering. Du kan kontakte din lokale ejendomsmægler, eller du kan naturligvis også kontakte os, hvis du vil have vores assistance til at finde den helt rigtige ejendomsmægler nær dig.

Du kan også prøve vores boligberegner, som kan fortælle dig på ganske kort tid, hvad din bolig er værd lige nu.

Når du har booket en vurdering af din bolig, kommer ejendomsmægler ud til dig. Da det er corona-tid, tager de naturligvis en masse forholdsregler som god afstand, ingen håndtryk, afspritning af hænder mv.

Du går rundt med mæglere i ejendommen og fortæller om din bolig. Hvad der er blevet lavet ved den, om der er nogle skader, lidt om nabolaget samt meget andet. Mægler stiller dig en række spørgsmål undervejs, således at han eller hun får de nødvendige informationer til en potentiel salgsopstilling.

Efter mødet

Når du har haft dit møde med mægler på ejendommen, taler I sammen bagefter og ser på, om der skal laves en salgsopstilling. I vender prisen, som naturligvis er en forudsætning i forhold til enighed herom. Det er altid dig, der som sælger har det sidste ord, hvad angår prisen ved vurdering af bolig.

Bliver I enige om prisen, og vil du teste markedet for at sælge, hvis du kan få prisen, laves der en opstilling, der markedsføres på blandt andet boligsiden.dk.

Vil du vide mere om, hvad du skal gøre, hvis du vil sikre dig, at din bolig tager sig bedst muligt ud, har vi lavet en konkret liste med ting, du kan gøre. Som fx oprydning, havearbejde mv. Få listen her.

Er du interesseret i at høre mere eller drøfte din situation, sidder vi klar på info@danskboligvurdering.dk og på 30 74 07 29.

Top