Der er flere ting, der skal falde i hak, når du skal sælge din bolig. Din pris skal være tilpas høj til, at du er tilfreds, men den skal også afspejle markedet og være så tilpas, at en køber slår til. Derfor er pris og timing to essentielle faktorer – indlysende nok.

Der vil altid sidde en køber parat til at slå til, hvis den helt rigtige bolig dukker op. Også i de mere “ukurante” måneder som sen efterår og vinter. For er prisen den rigtige, vil vedkommende nok forsøge sig med et bud lidt under prisen, hvorfor du kan vurdere, om du har fået nok ud af det og komme med et modbud.

Husk, at en byder har udvist interesse, og det derfor blot (typisk) handler om pris, overtagelse, andre vilkår, evt. udbedringer henhold til fx tilstandsrapporten mv.

Du kan gøre en god handel – hele året rundt

Har du en enestående bolig, der kan være rift om – det kan være tre værelser, to toiletter/bad samt køkken/alrum, og skal der ikke laves noget, har du måske mulighed for at gøre en ganske god handel, selvom vi ikke er i påsken eller i juni.

Tag en snak med din lokale mægler for at høre om tendenserne i dit lokalområde. Få evt. en gratis boligvurdering, så du får et realistisk billede af markedet netop nu. Det kan give dig et praj om, at det kan være tid til at sælge eller ej.

Is i maven og god tålmodighed er vejen frem

Når du nu har sat din bolig til salg, handler det om at have lidt is i maven. For det er ikke alle boliger, der er lige attraktive. Det afhænger af så mange ubekendte faktorer, så værn dig med tålmodighed.

Du skal vide, at det sagtens kan tage måneder, og at det ofte er i den første uge, hvor din bolig er live på boligsiderne, hvor du vil opleve mest opmærksomhed.

Vores bedste råd til dig er, at du naturligvis sætter til salg, når det er ved at være tid til at finde noget andet. Eller fordi du øjner muligheden for at lave gode penge på salget af din bolig grundet de høje priser netop.

Vil du vide, hvad din bolig er værd, så prøv vores prisberegner ganske gratis.

Top