Dansk Boligvurdering

Vi leverer tryghed og sikkerhed

Dansk Boligvurdering kan spare dig for mange bekymringer, når du går med overvejelser om at sælge og købe en bolig. Vi kender boligmarkedet og kan finde den bedste lokale mægler til lige netop din bolig. Med loyal og troværdig rådgivning er Dansk Boligvurdering din garanti for en tryg og forudsigelig bolighandel. Vi har stor praktisk erfaring med køb og salg af bolig og kan også hjælpe med helt konkrete råd til at få boligen solgt.
Hos Dansk Boligvurdering tror vi på, at tillid er det grundlæggende fundament for ethvert godt samarbejde. Vi vægter derfor relationerne til vores kunder højt og er med som loyal rådgiver gennem hele forløbet.
Dansk Boligvurdering er grundlagt af Morten Eriksen, Silas Christensen og Troels Andersen. De tre ejere har til sammen en solid baggrund indenfor køb og salg af ejendomme, hvor de gennem efterhånden mange år har hjulpet sælgere og købere til en god og sikker handel.

Mød os her

Silas Christensen

har købt og solgt ejendomme siden 2010. Han er også ejer af virksomheden, Interiør Møbeludlejning, som tilbyder professionel indretning af boliger, der skal sælges. Silas ved derfor, hvad der skal til for at få boligen solgt.
Han er oprindeligt uddannet tømrer og bygningskonstruktør og kan derfor også rådgive om forbedringer og vedligeholdelse af boligen.
Silas er oprindeligt fra Herning, men bor i dag på Aarhus Ø med sin kæreste og søn.

Morten Eriksen

har mere end 14 års erfaring som ejendomsmægler. Han har arbejdet otte år i en landsdækkende ejendomsmæglerkæde og har siden 2013 været indehaver af Aarhus Mæglerne.
Morten har derfor et stort markedskendskab, og ved hvad der skal til for at sælge en bolig. Han kender mæglere over hele landet og ved, hvad køberne efterspørger.
Privat bor Morten i Højbjerg i det sydlige Aarhus sammen med sin hustru og søn samt to hunde.

Troels Andersen

er ham, der samler trådene i Dansk Boligvurdering. Han har overblikket og hjælper med sikker hånd kunden gennem hele forløbet. Troels har en alsidig baggrund som både maskinsnedker, pilot og senest som projektleder i forsikringsbranchen. Her stod han i spidsen for at guide private og erhvervskunder til den rigtige forsikringsløsning.
Fælles for alle tre brancher var, at det hele tiden var med detaljen for øje og med kunden i fokus, og den jordnære tilgang til service fører Troels nu videre i samarbejdet med vores kunder.
Troels kommer fra Ans mellem Silkeborg og Viborg, men bor i dag med sin kæreste og søn i Hasle i det vestlige Aarhus.

Andreas Seeberg

er Mæglermatcher og er en af dem man møder i telefonen. Her hjælper han boligejere der ønsker at sælge, med at få en vurdering og tilbud fra den bedste lokale mægler. Andreas har stor interesse i boligmarkedet og følger udviklingen tæt. Andreas er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men har de seneste mange år arbejdet med rådgivning.
Privat er han gift og far til en dreng. Hele familien er bosiddende i det vestlige Aarhus.

Morten Maintz

er manden bag alt der har med markedsføringen at gøre. Morten har +20 års erfaring fra branchen og har et digitalt mind-set med et blik ind i fremtiden, også inden for udviklingen i boligbranchen. Morten er uddannet indenfor en gros til bilbranchen, men har arbejdet med marketing siden han blev udlært.
Privat bor Morten i Aarhus C og er far til 3 piger, heraf et sæt tvillinger.

Simon Kristensen

er Facebook ekspert hos Dansk Boligvurdering. Der ud over er Simon stærk på både videoproduktion og grafisk arbejde. Simon er uddannet professionsbachelor i international handel og markedsføring. I forbindelse med sin uddannelse var han i praktik hos Aarhus Mæglerne og efterfølgende ansat. Simon har derigennem fået et indgående kendskab til boligbranchen og det Dansk boligmarked. Han er opvokset i Midtjylland, men bor i dag i Kolding med sin kæreste Mette.

Mette Heiring

kan snart fejre 10 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Hun har arbejdet på de fleste stole som både ejendomsmægler, marketingchef, sagskoordinator, fotograf og tekstforfatter. I dag sidder hun i Dansk Boligvurdering og følger op på vurderingerne fra vores samarbejdspartnere, så vi sikrer at alle får en god kundeoplevelse.
Mette er oprindelig fra Randers, men har været omkring både København og Aalborg, inden hun bosatte sig på Aarhus Ø med sin datter.

Victor Gregersen

er vores dataekspert. Han optimerer og udvikler forretningen gennem sine kompetencer inden for konvertering af data til viden. Victor har desuden flere års erfaring med salg og har dermed stor flair for at se mulighederne i nye samarbejdsaftaler. Ved siden af sit arbejde læser han en bachelor i økonomi og IT.
Victor er 24 år og bor i Aarhus C med sin kæreste.

Jonas Huber

er Mæglermatcher og finder hver dag de bedste lokale ejendomsmæglere til boligejere der overvejer, at sælge deres bolig.

Sune Laugesen

er Mæglermatcher og sidder klar ved telefonen for at hjælpe med, at finde den bedste mægler til din bolig. Sune har siden afslutningen af Handelsskolen arbejdet med salg og service med daglig kundekontakt. Det er kontakten til kunderne, og det at kunne rådgive og hjælpe, der er den store drivkraft. I fritiden er den stor passion sport, og især fodbold. Ud over at spille med, så har Sune også fungeret som træner i mange år, med flotte resultater. Sune bor i dag i Aarhus C, hvor han nyder midtbyens glæder.

Carl-Emil Sandbo

er mæglermatcher og supervisor på aftenholdet. Han har en baggrund som mødebooker og supervisor, ligesom han har arbejdet som kørende sælger. Carl-Emil følger med i, hvordan økonomien udvikler sig i Danmark, og hvilken indflydelse det har på boligmarkedet, både på personligt plan og igennem studiet: økonomi og it. Herudover har han interesse i handle med aktier og cryptocurrency.
Carl-Emil har boet i Århus i snart 3 år sammen med sin kæreste, i et rigtig dejligt rækkehus i Århus V.

Jacob Juul Kirkeby

er Mæglermatcher og sidder klar ved telefonen på vores aftenhold. Jacob har tidligere arbejdet med både salg og rådgivning, men har også arbejdet hårdt på en gård i New Zealand i 4 måneder. Når han ikke sidder ved telefonen, går tiden med studiet i jura og med træning, som er den store fritidsbeskæftigelse. Dog ikke så meget, at der ikke bliver tid til weekender med kammeraterne. Jacob kommer oprindelig fra Herning, men bor i dag i Aarhus C, tæt ved botanisk have, med sin kæreste.