Dansk Boligvurdering

Vi leverer tryghed og sikkerhed

Dansk Boligvurdering kan spare dig for mange bekymringer, når du går med overvejelser om at sælge og købe en bolig. Vi kender boligmarkedet og kan finde den bedste lokale mægler til lige netop din bolig. Med loyal og troværdig rådgivning er Dansk Boligvurdering din garanti for en tryg og forudsigelig bolighandel. Vi har stor praktisk erfaring med køb og salg af bolig og kan også hjælpe med helt konkrete råd til at få boligen solgt.
Hos Dansk Boligvurdering tror vi på, at tillid er det grundlæggende fundament for ethvert godt samarbejde. Vi vægter derfor relationerne til vores kunder højt og er med som loyal rådgiver gennem hele forløbet.
Dansk Boligvurdering er grundlagt af Morten Eriksen, Silas Christensen og Troels Andersen. De tre ejere har til sammen en solid baggrund indenfor køb og salg af ejendomme, hvor de gennem efterhånden mange år har hjulpet sælgere og købere til en god og sikker handel.

Mød os her

Silas Christensen

har købt og solgt ejendomme siden 2010. Han er også ejer af virksomheden, Interiør Møbeludlejning, som tilbyder professionel indretning af boliger, der skal sælges. Silas ved derfor, hvad der skal til for at få boligen solgt.
Han er oprindeligt uddannet tømrer og bygningskonstruktør og kan derfor også rådgive om forbedringer og vedligeholdelse af boligen.
Silas er oprindeligt fra Herning, men bor i dag på Aarhus Ø med sin kæreste og sine 2 drenge.

Morten Eriksen

har mere end 14 års erfaring som ejendomsmægler. Han har arbejdet otte år i en landsdækkende ejendomsmæglerkæde og har siden 2013 været indehaver af Aarhus Mæglerne.
Morten har derfor et stort markedskendskab og ved, hvad der skal til for at sælge en bolig. Han kender mæglere over hele landet og ved, hvad køberne efterspørger.
Privat bor Morten i Højbjerg i det sydlige Aarhus sammen med sin hustru og søn samt to hunde.

Troels Andersen

er ham, der samler trådene i Dansk Boligvurdering. Han har overblikket og hjælper med sikker hånd kunden gennem hele forløbet. Troels har en alsidig baggrund som både maskinsnedker, pilot og senest som projektleder i forsikringsbranchen. Her stod han i spidsen for at guide private og erhvervskunder til den rigtige forsikringsløsning.
Fælles for alle tre brancher var, at det hele tiden var med detaljen for øje og med kunden i fokus, og den jordnære tilgang til service fører Troels nu videre i samarbejdet med vores kunder.
Troels kommer fra Ans mellem Silkeborg og Viborg, men bor i dag med sin kæreste og søn i Hasle i det vestlige Aarhus.

Julie Larsen

er HR Business Partner. Hun er uddannet cand.merc.(psyk.), og hendes store passion er derfor, hvordan vi ved at styrke rammerne for medarbejdernes trivsel, kan opnå både arbejdsglæde og bedre resultater. Julie har desuden 8 års erfaring med ledelse og HR, og har blandt andet erfaring fra rejsebranchen. Hun vil derfor sikre, at medarbejderrejsen i Dansk Boligvurdering, er en rejse fyldt med gode oplevelser.

Andreas Seeberg

er kundeansvarlig hos Dansk Boligvurdering og er en af dem, man møder i telefonen. Her hjælper han boligejere, der ønsker at sælge, med at få en vurdering og tilbud fra den bedste lokale mægler. Andreas har stor interesse i boligmarkedet og følger udviklingen tæt, ligesom han er i daglig kontakt med mæglere i hele landet. Andreas er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men har de seneste mange år arbejdet med rådgivning.
Privat er han gift og far til 2. Hele familien er bosiddende i Tranbjerg ved Aarhus.

Jonas Huber

er kundeansvarlig og sidder klar ved telefonen for at hjælpe med at finde den bedste mægler til din bolig. Jonas er i daglig kontakt med ejendomsmæglere i hele landet. Derudover følger han boligmarkedet og det finansielle marked tæt og sætter en dyd i at hjælpe kunderne efter bedste evne. Jonas har flere års erfaring med salg og rådgivning blandt andet inden for byggebranchen og mediebranchen. Jonas er uddannet professionsbachelor i International Handel og Markedsføring. Privat er han bosiddende med sin kæreste i Aarhus C.

Mette Heiring

kan snart fejre 10 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Hun har arbejdet på de fleste stole som både ejendomsmægler, marketingchef, sagskoordinator, fotograf og tekstforfatter. I dag sidder hun i Dansk Boligvurdering og følger op på vurderingerne fra vores samarbejdspartnere, så vi sikrer, at alle får en god kundeoplevelse.
Mette er oprindelig fra Randers, men har været omkring både København og Aalborg, inden hun bosatte sig på Aarhus Ø med sin datter.

Sune Laugesen

er kundeansvarlig og sidder klar ved telefonen for at hjælpe med at finde den bedste mægler til din bolig. Som kundeansvarlig har han daglig kontakt med ejendomsmæglere i hele landet og får daglige opdateringer på boligmarkedet. Sune har siden afslutningen af Handelsskolen arbejdet med salg og service med daglig kundekontakt. Det er kontakten til kunderne, og det at kunne rådgive og hjælpe, der er den store drivkraft. I fritiden er den store passion sport, og især fodbold. Udover at spille med, så har Sune også fungeret som træner i mange år, med flotte resultater. Sune bor i dag i Aarhus C, hvor han nyder midtbyens glæder.

Olav Sommer

er kundeansvarlig og sidder klar ved telefonen for at hjælpe med at finde den bedste mægler til din bolig. Olav har tidligere arbejdet som salgskonsulent, og har desuden erfaring med rådgivning i forsikringsbranchen.

Philip Christian Olrik

er mæglermatcher på deltid, hvor han hjælper boligejere med at finde den bedste lokale mægler til netop deres bolig. Ved siden af sit arbejde som mæglermatcher, studerer Philip erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet, samtidig med, at han har en stor interesse for boligmarkedet.

Bertram Rubenius

er mæglermatcher på deltid, hvor han hjælper boligejere med at finde den bedste lokale mægler til netop deres bolig. Ved siden af sit arbejde som mæglermatcher, studerer Bertram på Aarhus Universitet.

Simon Kristensen

er Facebook ekspert hos Dansk Boligvurdering. Derudover er Simon stærk på både videoproduktion og grafisk arbejde. Simon er uddannet professionsbachelor i international handel og markedsføring. I forbindelse med sin uddannelse var han i praktik hos Aarhus Mæglerne og efterfølgende ansat. Simon har derigennem fået et indgående kendskab til boligbranchen og det Dansk boligmarked. Han er opvokset i Midtjylland, men bor i dag i Kolding med sin kæreste Mette.

Morten Maintz

er manden bag alt der har med markedsføringen at gøre. Morten har +20 års erfaring fra branchen og har et digitalt mind-set med et blik ind i fremtiden, også indenfor udviklingen i boligbranchen. Morten er uddannet indenfor engros til bilbranchen, men har arbejdet med marketing, siden han blev udlært.
Privat bor Morten i Aarhus C og er far til 3 piger, heraf et sæt tvillinger.

Victor Gregersen

er vores dataekspert. Han optimerer og udvikler forretningen gennem sine kompetencer inden for konvertering af data til viden. Victor har desuden flere års erfaring med salg og har dermed stor flair for at se mulighederne i nye samarbejdsaftaler. Ved siden af sit arbejde læser han en bachelor i økonomi og IT.
Victor er 24 år og bor i Aarhus C med sin kæreste.