Dansk Boligvurdering

Vi leverer tryghed og sikkerhed

Dansk Boligvurdering kan spare dig for mange bekymringer, når du går med overvejelser om at sælge og købe en bolig. Vi kender boligmarkedet og kan finde den bedste lokale mægler til lige netop din bolig. Med loyal og troværdig rådgivning er Dansk Boligvurdering din garanti for en tryg og forudsigelig bolighandel. Vi har stor praktisk erfaring med køb og salg af bolig og kan også hjælpe med helt konkrete råd til at få boligen solgt.
Hos Dansk Boligvurdering tror vi på, at tillid er det grundlæggende fundament for ethvert godt samarbejde. Vi vægter derfor relationerne til vores kunder højt og er med som loyal rådgiver gennem hele forløbet.
Dansk Boligvurdering er grundlagt af Morten Eriksen, Silas Christensen og Troels Andersen. De tre ejere har til sammen en solid baggrund indenfor køb og salg af ejendomme, hvor de gennem efterhånden mange år har hjulpet sælgere og købere til en god og sikker handel.

Mød os her

Silas Christensen

Direktør og partner

Silas har købt og solgt ejendomme siden 2010. Han er også ejer af virksomheden, Interiør Møbeludlejning, som tilbyder professionel indretning af boliger, der skal sælges. Silas ved derfor, hvad der skal til for at få boligen solgt.
Han er oprindeligt uddannet tømrer og bygningskonstruktør og kan derfor også rådgive om forbedringer og vedligeholdelse af boligen.
Silas er oprindeligt fra Herning, men bor i dag på Aarhus Ø med sin kæreste og sine 2 drenge.

Morten Eriksen

Partner

Morten har mere end 14 års erfaring som ejendomsmægler. Han har arbejdet otte år i en landsdækkende
ejendomsmæglerkæde og har siden 2013 været indehaver af Aarhus Mæglerne.
Morten har derfor et stort markedskendskab og ved, hvad der skal til for at sælge en bolig.
Han kender mæglere over hele landet og ved, hvad køberne efterspørger.
Privat er Morten bosat i Højbjerg i det sydlige Aarhus sammen med sin hustru og søn samt to hunde.

Julie Larsen

HR Business Partner

Julie er HR Business Partner. Hun er uddannet cand.merc.(psyk.), og hendes store passion er, hvordan vi ved at styrke rammerne for medarbejdernes trivsel kan opnå både arbejdsglæde og bedre resultater. Julie har 8 års erfaring med ledelse og HR, og har blandt andet erfaring fra rejsebranchen. Hun vil derfor sikre, at medarbejderrejsen i Dansk Boligvurdering bliver fyldt med gode oplevelser.
Julie har tidligere boet i København, men er nu bosat i Aarhus. Hun er et stort familiemenneske og har desuden en stor interesse for boligindretning.

Simon Kristensen

Marketingchef

Simon er marketingchef og Facebook ekspert hos Dansk Boligvurdering. Derudover er Simon stærk på både videoproduktion og grafisk arbejde. Han står opdaterering hjemmesiden så det altid spiller. Simon er uddannet professionsbachelor i international handel og markedsføring. I forbindelse med sin uddannelse var han i praktik hos Aarhus Mæglerne og efterfølgende ansat. Simon har derigennem fået et indgående kendskab til boligbranchen og det danske boligmarked. Han er opvokset i Midtjylland, men bor i dag i Kolding med sin kæreste Mette

Victor Gregersen

Partner Manager

Victor er hver dag i færd med at udvide samarbejdet ved Dansk Boligvurdering. Han sørger for at ringe ud og finde nye samarbejdspartnere, så vores netværk af mæglere hver dag vokser. Victor har desuden flere års erfaring med salg og har stor flair for at se mulighederne i nye samarbejdsaftaler. Han er samtidig skarp på data, hvor han optimerer og udvikler forretningen gennem sine kompetencer. Ved siden af sit arbejde læser han en bachelor i økonomi og IT på erhvervsakademiet i Aarhus og nyder at jonglere i en omgang fodboldgolf. Victor er 24 år og bor i Aarhus C med sin kæreste.

Malene Bjerg

Content Creator

Malene arbejder hver dag med styrke det grafiske udtryk hos Dansk Boligvurdering. Med sin flair for detaljer former hun dragende indhold til vores sociale medier, nyhedsbreve samt trykte medier, så endnu flere boligejere kan få hjælp til at finde den bedste ejendomsmægler til deres boligsalg. Malene er fra Herning, og hun har en uddannelse Design & Business med speciale i visuel kommunikation, hvormed hun tidligere har arbejdet som grafisk designer. Privat bor hun i Aarhus C med sin kæreste, hvor hun i sin fritid nyder at styrketræne og spille guitar.

Ann Gyldenløve

Kok

Ann er kokken hos Dansk Boligvurdering. Hver dag svinger hun kreativt kniven i køkkenet for at kreere lækker frokost til os, så vi er fyldt med god energi til arbejdet. Hendes menu byder på en bred vifte af retter, hvor vi får serveret alt fra sprøde tarteletter til grønne poke bowls. Hun sørger samtidig for, at der altid er indbydende salater til måltiderne. Når Ann ikke er i køkkenet på kontoret, nyder hun at spille banko, og bruger tid som amatørbager af dekorative bryllupskager. Privat bor hun i Højbjerg i det sydlige Aarhus sammen med sin mand, deres søn og to hunde.

Ebbe Eriksen

Kundesucces-ansvarlig

Ebbe arbejder hver dag med at sikre sig, at kunderne får en god oplevelse hos Dansk Boligvurdering. Han sikrer, at kommunikationen mellem dig og din matchede mægler løber glidende, så du får den bedste oplevelse med dit boligsalg. Ebbe håndterer desuden kundernes feedback og sørger for, at de får præcis den hjælp, de har brug for. Han har tidligere læst på Finansøkonomuddannelsen, og når han ikke er på kontoret, bruger Ebbe sin fritid på at spille konkurrencefodbold i Jyllandsserien. Privat bor han i Aarhus C med sin kæreste og nyder godt af byens mange glæder.

Hampus Sloth

Kundesucces-medarbejder

Hver dag arbejder Hampus med at sikre, at kommunikationen mellem dig og din matchede mægler forløber godt, så du får den bedste oplevelse med dit boligsalg gennem Dansk Boligvurdering. Han håndterer kundernes feedback, så vi sikrer, at de løbende får præcis den hjælp, de har brug for. Hampus har god erfaring med kundeservice, hvorfra han bruger sine indsigter til at imødekomme kundernes behov og give dem en tryg oplevelse. Han er uddannet markedsføringsøkonom, og når han ikke er på kontoret, bruger Hampus sin fritid på at være fodboldtræner og spille musik. Privat bor han i Aarhus N.

Jonas Huber

Kundeansvarlig

Jonas er kundeansvarlig og sidder klar ved telefonen for at hjælpe med at finde den bedste mægler til din bolig. Jonas er i daglig kontakt med ejendomsmæglere i hele landet, mens han følger bolig- og finansmarkedet tæt og sætter en dyd i at hjælpe kunderne efter bedste evne. Han har flere års erfaring med salg og rådgivning blandt andet inden for byggebranchen og mediebranchen. Jonas er uddannet professionsbachelor i International Handel og Markedsføring. Privat er han bosiddende med sin kæreste i Aarhus C og nyder bylivet. Når Jonas ikke er på arbejde, bruger han tiden med vennerne og kæresten.

Sune Laugesen

Kundeansvarlig

Sune er kundeansvarlig og sidder klar ved telefonen for at hjælpe med at finde den bedste mægler til din bolig. Som kundeansvarlig har han daglig kontakt med ejendomsmæglere i hele landet og får daglige opdateringer på boligmarkedet. Sune har siden Handelsskolen arbejdet med salg og service med daglig kundekontakt. Det er kontakten, og det at kunne rådgive og hjælpe kunderne, der er hans store drivkraft. I fritiden er den store passion sport, og især fodbold, hvor han både har fungeret som spiller og træner i mange år. Sune bor i dag i Aarhus C, hvor han nyder midtbyens glæder.

Olav Sommer

Kundeansvarlig

Olav er kundeansvarlig og sidder klar ved telefonen for at hjælpe med at finde den bedste mægler til din bolig. Olav har tidligere arbejdet som salgskonsulent, og har desuden erfaring med rådgivning i forsikringsbranchen. Han ved derfor, hvordan han skal sætte dig i fokus som kunde, og gør det til sin mest fornemme opgave at lytte til dine behov, når han finder dit bedste mæglermatch. Olav har tidligere gået på Marselisborg gymnasium og bor i Aarhus C med sin kæreste. I hans fritid nyder han at bruge tid med både sin kæreste og sine venner.

Sebastian Elkjær Kortegård

Kundeansvarlig

Sebastian er kundeansvarlig og en af dem, som du møder på telefonen. Han sidder altid klar til at hjælpe med at finde den bedste mægler til din bolig. Sebastian har tidligere arbejdet som salgskonsulent og har desuden erfaring med rådgivning i forsikringsbranchen. Hans gode kundeindsigt bruger han nu i sit arbejde hos Dansk Boligvurdering, så du opnår den bedste service. Han har tidligere gået på Marselisborg Gymnasium, og bor i dag i Aarhus C. Når Sebastian ikke er på arbejde, tilbringer han det meste af tiden med sine venner og familie.

Philip Christian Olrik

Mæglermatcher

Philip er mæglermatcher på deltid, hvor han hjælper boligejere med at finde den bedste, lokale mægler til netop deres bolig. Ved siden af sit arbejde som mæglermatcher, studerer Philip erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet, mens han har en stor interesse for boligmarkedet, som han følger nøje. Han er samtidig dykket ned i aktiemarkedets komplicerede udsving, hvor han hver dag følger bestemte aktier for et potentielt afkast. Philip kommer oprindeligt fra København, men bor i dag i Aarhus C, hvor han nyder godt af midtbyens glæder.

Alexander Buchwald

Mæglermatcher

Alexander er mæglermatcher og en af dem, som du møder på telefonen. Han sidder altid klar til at hjælpe med at finde den bedste mægler til din bolig. Alexander har tidligere arbejdet som mødebooker og har desuden erfaring med rådgivning i pensionsbranchen, hvorfra han har opnået stærke indsigter i kundebehov. Når Alexander ikke er på arbejde, tilbringer han det meste af tiden på fodboldbanen eller sammen med sine venner. Alexander bor i Aarhus C, hvor han nyder godt af midtbyens glæder.

Declan Iversen

Mæglermatcher

Declan er mæglermatcher, hvor han med sit gode humør sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig med at finde den bedste, lokale ejendomsmægler til dit boligsalg. Han har tidligere arbejdet med rådgivning i pensionsbranchen, hvorfra han har opnået stærke indsigter i kundernes behov samt at have den gode service i fokus. Han har samtidig erfaring som håndværker, hvorfor han har masser af gode råd i ærmet til boligforbedringer samt nybyggeri. Declan er bosat i Aarhus C med sin kæreste, hvor han nyder det pulserende byliv med alle dets glæder. I sin fritid bruger han tid med sine venner.

Mathias Lading

Mæglermatcher

Mathias er mæglermatcher, og en af dem, der sidder klar ved telefonen for at finde den bedste ejendomsmægler til lige præcis din bolig. Mathias har tidligere arbejdet som sælger i butiksbranchen, hvor han havde stor kundekontakt. Det gav ham stærke kompetencer i kundeservice, hvormed han gør en dyd ud af at sætte kundens behov i fokus. Privat er Mathias bosat i Randers med sin kæreste og deres datter. Når han ikke er på kontoret, nyder han at bruge sin fritid på at spille fodbold i en lokal sportsklub.