Få udpeget den bedste, lokale ejendomsmægler til dit boligsalg

Ud fra en analyse af din bolig og ejendomsmæglerne i dit lokalområde, finder vi den bedste ejendomsmægler til at sælge din bolig.

Indtast adresse

Kontakt


Vi samarbejder bl.a. med:

 
 

Vores kunder siger

Jeg har været meget tilfreds med Dansk Boligvurdering. Mægleren der blev sat på opgaven var meget kompetent. Vedkommende hjalp os også med at komme videre da vi hurtigt sammen fandt et hus der matchede vores krav.
Vi fik solgt lejligheden på få dage og indenfor 2 måneder havde vi sat underskrift på ny købsaftale.

Torben, Vejle

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Vi blev ringet op af en flink ung mand og havde derefter besøg af en lokal ejendomsmægler, som vi satte til salg hos. Der var ingen smarte sælgertricks eller hurtige vendinger. Vi vil 100% anbefale Dansk Boligvurdering.

Helle, Kolind

Jeg blev kontaktet af en af jeres medarbejdere tilbage i november efter jeg havde brugt jeres online vurderingsværktøj. Efter en fin samtale, hvor vi kortlagde mine interesser sørgede han for et møde med Pengerådgivning.dk, som jeg efterfølgende har haft kontakt til.
Alt i alt en super god oplevelse af jeres service, og stor cadeau til Jonas for hans hurtige og gode service.

Thomas

Vi er glade for en seriøs håndtering omkring vores sommerhus. Vi havde besøg af Steffen fra Home i Ebeltoft og har efterfølgende sat til salg hos ham. Professionelt og hurtigt igennem Dansk Boligvurdering.

Claus, Ebeltoft

Vi har været fuld tilfreds med Dansk Boligvurdering. De hjalp os med at finde områdets bedste ejendomsmægler og arrangerede en vurdering for os. En uge senere var vores bolig sat til salg og efter kun en måned blev vores lejlighed solgt. Det har været super nemt og professionelt.

Pia og Henrik, Aalborg

Hvorfor bruge Dansk Boligvurdering

I Dansk Boligvurdering er vores fornemmeste opgave er at matche din bolig med den rigtige mægler, som har kendskab til området og er opgaven voksen. Vi kender markedet og er hver dag i kontakt med ejendomsmæglere i hele landet. Derfor kan vi hjælpe dig med, at finde den bedste ejendomsmægler i dit område, når du står overfor at skulle sælge.

Vi står på din side og vil gerne være med på sidelinjen gennem hele processen med gratis rådgivning. Målet er altid at sikre, at du er tilfreds med salget af din bolig, og har fået den rette rådgivning, så du kan komme trygt og godt videre på din boligrejse.

Derudover kan vi hjælpe med rådgivning omkring boligmarkedet i forhold til køb og salg, relevante artikler og gode tips der kan hjælpe med, at sikrer en tryg og ordentlig bolighandel.

Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med, at finde den bedste mægler i dit område og sikre dig et optimalt boligsalg.

Den bedste mægler til lige netop din bolig

Vi booker tiden hos mægler, så du ikke skal gøre noget

Rådgivning – gratis, uforpligtende og uvildig

Tryghed gennem hele forløbet – vi følger dig gennem hele processen

Nyttig viden, gode råd og relevant nyt fra boligmarkedet
mægler