Ambitiøs mødebooker søges til spændende væksteventyr

 

Brænder du for at arbejde med et produkt, der er meningsfyldt og har en stor betydning i folks liv?

Som mødebooker hos Dansk Boligvurdering hjælper du boligejere trygt videre med en af de største økonomiske beslutninger i deres liv – nemlig at sætte deres hjem til salg. Så hvis du drives af at have ansvar og skabe resultater, mens du bliver del af en virksomhed, der er i rivende vækst, så er du måske den nye fuldtids mødebooker, vi leder efter til vores team.

Om jobbet

Med vores mission om at revolutionere boligmarkedet har vi brug for dig til at booke møder med boligejere til salgsvurderinger med vores samarbejdspartnere i form af ejendomsmæglere i hele Danmark. Du vil fungere som bindeleddet mellem boligejere og ejendomsmæglere, der sikrer aftaler og plejer den gode relation.

I jobbet som vores nye mødebooker, som vi hos os kalder mæglermatcher, vil du hver dag opleve stor kundekontakt. Med de rette kvalifikationer vil du på sigt blive kundeansvarlig for de samarbejdspartnere, du booker møder for i virksomheden.

Din baggrund

Skal du vide noget om boligmarkedet? Nej, ikke nødvendigvis. Men hvis du har en interesse for boligmarkedet, er det et plus. Vi forestiller os, at du er en dygtig og positiv sælgerprofil, der har erfaring med salg. Du er udadvendt, resultatorienteret og lader dig ikke slå ud af et afslag.

Vi forventer, at du:

  • Brænder for at skabe synlige resultater
  • Elsker at arbejde med salg og engagere kunder gennem tæt dialog
  • Er frisk på at lære og udvikle dig. Du behøver ikke at være helt hjemme i boligmarkedet, men vi forventer, at du har lyst til at lære, så du sikrer en kompetent salgsproces
  • Bliver tændt ved ideen om at være din egen chef, hvor du er selvmotiverende og har et individuelt ansvar for dine målsætninger ift. kunder og samarbejdspartnere
  • Taler og skriver dansk, da du hver dag skal kommunikere telefonisk og pr. mail med danske kunder og samarbejdspartnere

Hvad tilbyder Dansk Boligvurdering?

Dansk Boligvurdering er en ambitiøs virksomhed med højt til loftet. Du tænker måske, at Dansk Boligvurdering lyder lidt traditionelt og konservativt. Men vi er det stik modsatte. På vores spirende kontor i Aarhus C arbejder vi 13 medarbejdere mod at revolutionere den traditionelle boligbranche med vores koncept, der henvender sig til boligejere. Vi tror på, at det danske boligmarked trænger til forandring, og den rejse vil vi gerne have dig med på.

Som en del af Dansk Boligvurdering, får du:

  • En arbejdsplads med fokus på din faglige og personlige udvikling
  • Tæt faglig sparring med støttende kollegaer
  • Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø ved en arbejdsplads i vækst
  • En lækker, sund frokostordning og sociale arrangementer
  • En plads på vores hyggelige, åbne kontor midt i Aarhus C

Vil du med på vores væksteventyr?

Lyder vores job som mødebooker som noget for dig, så send dit CV samt en engageret og målrettet ansøgning til job@danskboligvurdering.dk, hvor du fortæller, hvorfor du søger stillingen hos netop os, og hvorfor du mener, at du er den rette kandidat til jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Victor Gregersen, driftsdirektør: job@danskboligvurdering.dk eller på tlf. 29 89 14 55.

Vi kalder løbende til samtale. Opstart efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdsmiljø