Vil du have sorte bælte i at booke vurderinger?

Lige nu leder vi med lys og lygte efter en ny deltidsmedarbejder. Er du knivskarp på telefonen og brænder du for salg? Så er det måske dig vi søger.

Hvem er vi?

Hos Dansk Boligvurdering hjælper vi Hr og Fru Danmark med at finde den bedste ejendomsmægler til at sælge deres bolig. Vi matcher i dag boligejere i det meste af Danmark med den bedste ejendomsmægler til opgaven, som har lokalt kendskab og indsigt.

Vi har selv sort bælte i at booke salgsvurderinger (mener vi selv), og vi skal nu bruge dig, der som minimum har gult og gerne rødt bælte i mødebooking. Så skal vi nok få dig gradueret til det sorte bælte med et dan eller to med tiden.

Hvem er du?

Du brænder for salg, men kender også til salgsmekanismerne ved en bolighandel. Det er ikke et krav, at du sidder på boligsiden hver dag, men for os er det vigtigt, at du tænker som vores kunder og de udfordringer, de står overfor, når de skal sælge. Derfor er det ikke en ulempe, at du som os er bolignørd – ellers bliver du det hurtigt. Foruden dette er det et krav, at du har erfaring fra et tidligere job med at booke møder el., så du ved, hvad det handler om.

Hvad bliver dine opgaver?

Dit job består i at kontakte kunder, der overvejer, om de skal sælge deres bolig. Dit job er at behovsafdække og kvalificere kunden og selv vurdere, om de er parate til at sælge. Herefter hjælper du kunden med at finde den bedste lokale ejendomsmægler til at sælge deres bolig. Det vigtigste er, at du først booker en vurdering, når kunden er klar til at sælge. Størstedelen af din dag bliver på telefonen.

Hvordan søger du?

Send dit CV og evt. link til LinkedIn, til troels@danskboligvurdering.dk hurtigst muligt –  vi kalder løbende til samtale.

Ring på telefon  6151 4143, hvis du har spørgsmål.