Vejen til salg af boliger er blevet kortere. Udviklingen viser, at der er sket meget på den front, når vi taler om, hvor lang tid det tager at få solgt sin bolig i diverse kommuner.

Der er naturligvis nogle “yderkommuner”, der trækker i den negative retning, mens langt størstedelen melder om positive tendenser. Det er ingen overraskelse, at det primært er i metropolerne – altså storbyerne – hvor det går hurtigst. Særligt Storkøbenhavn, hvor tilflytningen er stor.

Så lang tid tager det i din kommune

Boligsiden.dk har lavet en liste over tiden, det tager at sælge en bolig i alle landets kommuner. Her kan du se, hvor lang tid du skal regne med, at din bolig skal ligge til salg, før en køber slår til. Der er naturligvis boliger, der bliver solgt på en uge, mens andre trækker i den anden retning og former gennemsnittet.

Se tallene for din kommune her.

Find den bedste mægler til opgaven

Går du med salgstanker, kan du altid få en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Den helt rigtige mægler er her afgørende, hvorfor du bør gøre dit forarbejde. Vi har faktisk allerede gjort det for dig, da vi har skabt et mægler-matcher-koncept, som du kan læse mere om her.

Top