Er du nysgerrig efter hvad din bolig er værd? Særligt i disse Corona-krisetider?

Så er du ikke alene om at tænke; hvad er min bolig værd? Hver eneste måned er der tusinder af søgninger efter denne form for service og information. Det er særligt i perioder, hvor der er opsving i markedet, hvor det bliver interessant. Eller hvis du fx overvejer at sælge.

Der kan være mange årsager til at ønske at sælge, men især kan det være en interesse i at tjene penge på et salg. Dog skal du nok være hurtig, hvis du ikke vil misbruge muligheden for at sælge, da markedet klart forventes at blive påvirket af den globale krise grundet Covid-19.

Mange gode grunde til at få et prisskilt på din bolig

Hvad er min bolig værd, er et reelt spørgsmål at stille dig selv af flere årsager. Det kan være, du øjner muligheden for at tjene på et salg. Men det kan også være, at du vil vide, om den er steget, så du har noget friværdi, der kan bruges.

En vurdering beregnes ud fra en lang række forskellige parametre. Du har altid mulighed for at se den offentlige ejendomsværdi, men denne er ikke altid retvisende, da systemet har været genstand for kritik og derfor også er ved at blive reformeret. 

Det er altid en skøn, der beror på erfaring og ekspertise, når en ejendomsmægler laver en vurdering af din bolig. Men det er klart, at stand, beliggenhed og ikke mindst materialerne i huset har en indvirken. Og så ej at forglemme energimærkningen.

Så overvejer at få vurderet din bolig, kan du altid teste vores beregner, hvor du omgående får en estimeret pris.

Hvordan beregnes værdien af din bolig?

Hvad er min bolig værd, og hvordan beregnes prisen? Det gør den ved en vurdering hos dig fysisk. Det giver det optimale billede af, hvad din bolig er værd. Særligt, når du får en lokal mægler på, der kender området og ikke kun ser på, hvad der er blevet solgt i området.

En mægler er interesseret i at få en så fyldestgørende visitation af ejendommen som muligt, da en køber vil se alt nøje igennem, eftersom det er en stor beslutning at købe hus. Derfor er incitamentet der også til, at alt skal være 100% i orden, så du får din bolig solgt, og køber er glad.

Der ses bl.a. på, hvad der er blevet lavet ved huset over årene, hvordan udviklingen har været, om du har nogle særlige materialer, hvor gammel din bolig er mv. I sidste ende kommer mægler med en pris, som du kan være enig i eller ej. Sammen sætter I prisen.

Stil endelig dig selv spørgsmålet; hvad er min bolig værd? Det kan åbne mange muligheder og drømme – både ift. salg her og nu, men også for at sikre, at du har noget friværdi, du kan bruge på fx et nyt køkken eller lignende.

 

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Har du brug for at tale med os vedr. situationen lige nu, er vi parate til at hjælpe dig. Det koster ikke noget. Du kan kontakte os på telefon 30 74 07 29 eller på info@danskboligvurdering.dk. Eller udfylde formularen her og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Top