Ønsker du at sælge eller bare vide, hvad din bolig er værd? Dansk Boligvurdering tilbyder dig en gratis estimeret vurdering af din ejendom. Følg med nedenfor og opnå mere viden om vores boligberegner.

Prøv boligberegneren her: https://www.danskboligvurdering.dk/boligvurdering/

Hvad sker der, når du bestiller en boligvurdering?

Når du bestiller en gratis boligvurdering gennem Dansk Boligvurdering via vores Prisberegner eller Mæglermatch, gennemløber du 4 trin.

  1. Udfyld formular
  2. Vi kontakter dig for et mæglermatch
  3. Du bestemmer tempoet
  4. Tryghed hele vejen.

Du har selv indflydelse på hele forløbet samt mulighed for at følge processen før, under og efter. Hos Dansk Boligvurdering tilbyder vi dig en professionel og estimeret salgspris på din bolig samt rådgivning. Det er gratis og uforpligtende. Vi kender markedet, og sikrer dig en optimal og gratis vurdering af din bolig.

Hvad får du ud af at vælge os?

Når du vælger Dansk Boligvurdering vil du opleve at vi finder den bedste mægler til dig og din bolig, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt. Samtidig vil du få en estimeret boligvurdering, så du kender dine økonomiske muligheder. Du kan roligt føle dig tryg gennem hele forløbet hos os, da du vil modtage vejledning og konkrete råd til både salg og køb af bolig. Til slut vil du opleve, at vi leverer uvildig rådgivning. Vores mål er netop at finde den rette mægler til dig og din bolig samt at give dig viden og information om boligmarkedet. Det er vigtigt for os at pointere, at vi ikke er gift med én bestemt mægler, men at vi er interesseret i at finde den mægler, som er et godt match for både dig og ejendomsmægleren.

Husk: Vi står klar, når du er klar.

Hvordan opnår du et trygt boligsalg?

Køb og salg af bolig er en stor beslutning. Dette gælder både før, under og efter bolighandlen. Der er mange overvejelser, og det kan somme tider være svært at bevare overblikket gennem hele processen. Derfor tilbyder Dansk Boligvurdering et samarbejde, hvor du får en ekstern samarbejdspartner, som kender boligmarkedet – helt gratis. Du vil modtage professionel rådgivning og opleve troværdighed, som skal sikre dig en tryg og ordentlig bolighandel fra start til slut. Husk: Vi står på din side, og er klar til at hjælpe dig!

Hvordan sikrer vi dig en god oplevelse?

Vores forretning bygger på gensidig tillid, og kan altså kun eksistere ved at give mæglerne og dig som kunde en god oplevelse. Vi vægter relationer højt, og mennesker betyder alt for os. Du er sikret en god oplevelse, da vi tilbyder dig professionel boligrådgivning samt en gratis bolig vurdering gennem vores henvisningsaftaler med flere af landets dygtigste ejendomsmæglere. Derfor sikrer du dig, at du altid får den bedste rådgivning og den rigtige vurdering af din ejendom helt gratis.

Hvordan vil dit forløb hos Dansk Boligvurdering være?

Først og fremmest skal du udfylde formularen enter via vores online Prisberegner eller under Mæglermatch. Det tager altså ikke mere end 1 minut at udfylde. Derefter finder vi en ejendomsmægler, som kommer og vurderer din bolig. Når mægleren har været ude og vurdere din ejendom, vurderer du selv, hvornår du er klar til at sætte din bolig til salg. Undervejs vil du modtage vejledning både før, under og efter bolighandlen. Til slut vil du blive opdateret på mail. Husk: Du har altid mulighed for at afmelde dig.

Vil du høre mere om vores gratis boligvurdering, kan du kontakte os på 30 74 07 29 eller på mail info@danskboligvurdering.dk.

Top