Uvildig, økonomisk rådgivning

Vi sparer dig for penge, tid og besvær. Lad vores eksperter tage dig i hånden, og hjælpe dig med at finde den bedste økonomiske løsning i din situation med uvildig, økonomisk rådgivning. Det første møde er gratis og uforpligtende.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Gratis økonomitjek 
  • Budgetlægning og overblik
  • Lån ved køb af bolig
  • Omlægning af nuværende lån
  • Optagelse af lån eller lån i friværdi
  • Assistance ved bankskifte

Udfyld formularen nu og bliv ringet op indenfor 24 timer (mandag til fredag):


Vi samarbejder med:

 
 

Dine penge skal gå til dét, du drømmer om.

De skal ikke gå til for høje renter og
afdrag eller lommen på en bankrådgiver.

Vores økonomiske rådgivere er uvildige og arbejder 100% ud fra dine interesser, så du kan opnå mere økonomisk frihed.

Vores kunder siger

Jeg har været meget tilfreds med Dansk Boligvurdering. Mægleren der blev sat på opgaven var meget kompetent. Vedkommende hjalp os også med at komme videre da vi hurtigt sammen fandt et hus der matchede vores krav. Vi fik solgt lejligheden på få dage og indenfor 2 måneder havde vi sat underskrift på ny købsaftale.

Torben, Vejle

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Vi blev ringet op af en flink ung mand og havde derefter besøg af en lokal ejendomsmægler, som vi satte til salg hos. Der var ingen smarte sælgertricks eller hurtige vendinger. Vi vil 100% anbefale Dansk Boligvurdering.

Helle, Kolind

Jeg blev kontaktet af en af jeres medarbejdere tilbage i november efter jeg havde brugt jeres online vurderingsværktøj. Efter en fin samtale, hvor vi kortlagde mine interesser sørgede han for et møde med Pengerådgivning.dk, som jeg efterfølgende har haft kontakt til. Alt i alt en super god oplevelse af jeres service, og stor cadeau til Jonas for hans hurtige og gode service.

Thomas

Vi er glade for en seriøs håndtering omkring vores sommerhus. Vi havde besøg af Steffen fra Home i Ebeltoft og har efterfølgende sat til salg hos ham. Professionelt og hurtigt igennem Dansk Boligvurdering.

Claus, Ebeltoft

Vi har været fuld tilfreds med Dansk Boligvurdering. De hjalp os med at finde områdets bedste ejendomsmægler og arrangerede en vurdering for os. En uge senere var vores bolig sat til salg og efter kun en måned blev vores lejlighed solgt. Det har været super nemt og professionelt.

Pia og Henrik, Aalborg
mægler