Derfor kan en ny ejendomsmægler til dit boligsalg være vejen til solgt

Oplever du, at fremvisningerne til dit boligsalg udebliver? Enhver der har været igennem processen, kan skrive under på, at det kan være ganske frustrerende. Hver en krog er støvsuget, rodet er gemt væk, og huset står skarpere end nogensinde før. Alligevel lader potentielle købere nogle gange vente på sig. Her skal du overveje, om en ny ejendomsmægler måske er vejen til at få din bolig solgt.

For hvad kan du gøre i sådan en situation? Skal du bare væbne dig med tålmodighed, give mægleren lidt mere tid og satse på, at boligens nye ejere er lige om hjørnet?

Ikke nødvendigvis.

Faktisk kan en rigtig god løsning være at skifte ejendomsmægler, hvis boligsalget svigter. Et ejendomsmæglerskifte behøver ikke nødvendigvis skyldes dårlig kommunikation eller manglende kemi sælger og mægler imellem. Det kan sagtens bare være et ønske om at prøve noget nyt.

En ny ejendomsmægler til dit boligsalg kan være lige netop det friske pust, der mangler for at sætte skub i fremvisningerne på vejen og får din bolig solgt. Med sig har ejendomsmægleren nemlig et nyt netværk og køberkartotek, som kan få din bolig eksponeret for flere og andre typer boligsøgende. Et skifte betyder også nye billeder og ny tekst. Alt sammen noget, der virkelig kan gøre underværker og øge dine salgschancer på ny.

Få nye øjne på sagen

En ny ejendomsmægler kan give dig et nyt perspektiv på dit boligsalg. Du behøver dog ikke nødvendigvis at beslutte dig for at skifte ejendomsmægler, før du har talt med flere og fået deres input. Jo flere øjne du får på sagen, jo bedre et billede får du også af, hvad der skal til for at få din bolig solgt. Samtidig kan en ny boligvurdering sikre, at din bolig er prissat på et passende niveau.

Med en ny ejendomsmægler kan du derfor få en ny og frisk strategi for salget. Det i sig selv kan lette mange af de frustrationer man sidder med, når et boligsalg er gået helt i stå. Så hvis du efter flere måneder endnu ikke har oplevet den nødvendige aktivitet i forbindelse med dit boligsalg, er der god grund til at overveje, om en ny mægler kan være vejen til at fremskynde salget.

Sådan finder du frem til en ny ejendomsmægler

Det er ikke altid en let opgave at udvælge den bedst egnede ejendomsmægler til netop dit boligsalg. Men hvis du laver lidt research på de forskellige ejendomsmæglere, øger du dine chancer for at finde det helt rette match. For en ny ejendomsmægler er måske det, der skal til på vejen til at få din bolig solgt.

Et godt værktøj at starte er ved at få lavet et mæglermatch ved at indtaste din adresse, hvorefter der vil blive søgt efter den bedst egnede ejendomsmægler til netop din bolig ud fra dit lokalområde. Et andet smart værktøj finder du på Boligsiden. Her kan du finde en masse oplysninger om den enkelte mægler, såsom hvor mange boliger de har solgt, og hvor hurtige de er til at sælge. Under din research kan du med fordel også tjekke mæglerens omdømme ved hjælp af sider som f.eks. Trustpilot.

Derudover er det alfa omega, at du ikke bliver fristet til blot at vælge den ejendomsmægler, der tilbyder den højeste pris. En realistisk boligvurdering er afgørende for, at du får bolig solgt. Derfor er det også en god idé at vælge en mægler, der har lokalt kendskab. Så har du nemlig meget bedre forudsætninger for at få fastsat denne helt rigtige pris – og det er i sidste ende dét, det hele handler om, hvis du vil have boligen solgt. Det kan du læse mere om i vores artikel Hvem er den bedste ejendomsmægler?

Har du brug for hjælp til at tage det næste skridt?

Vi sidder klar til at vejlede dig, så du kan komme godt videre. Du kan kontakte os for rådgivning på tlf. 30 74 07 29 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Top