Beregn prisen på din bolig

Vælg boligtype

Step 1/6

14%

Vi kender markedet og finder den rigtige mægler i dit lokalområde til din bolig.

Få en professionel og realistisk salgspris på din bolig – gratis og uforpligtende.

Vi skaber et forudsigeligt og sikkert fundament under hele processen.

Vi samarbejder med:

 
 

Dit forløb

Så nemt er det at bruge vores boligberegner

Trin 1: udfyld formularen

Udfyld formularen som vist øverst på siden. Det tager kun 1 minut.

Trin 2: afvent

Vi finder en ejendomsmægler, som laver en vurdering af din bolig.

Trin 3: lav aftale

Vi aftaler en dag, hvor mægleren kan komme forbi og vurdere din bolig.

Trin 4: overvej salg

Herefter vurderer du, hvornår du er klar til at sætte din bolig til salg.

Trin 5: vejledning

Vi vejleder under hele forløbet. Både før, under og efter en bolighandel.

Trin 6: tjek din mail

Du bliver opdateret på boligmarkedet via mail. Du kan altid afmelde dig.

Vores kunder siger

Jeg har været meget tilfreds med Dansk Boligvurdering. Mægleren der blev sat på opgaven var meget kompetent. Vedkommende hjalp os også med at komme videre da vi hurtigt sammen fandt et hus der matchede vores krav. Vi fik solgt lejligheden på få dage og indenfor 2 måneder havde vi sat underskrift på ny købsaftale.

Torben, Vejle

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Vi blev ringet op af en flink ung mand og havde derefter besøg af en lokal ejendomsmægler, som vi satte til salg hos. Der var ingen smarte sælgertricks eller hurtige vendinger. Vi vil 100% anbefale Dansk Boligvurdering.

Helle, Kolind

Jeg blev kontaktet af en af jeres medarbejdere tilbage i november efter jeg havde brugt jeres online vurderingsværktøj. Efter en fin samtale, hvor vi kortlagde mine interesser sørgede han for et møde med Pengerådgivning.dk, som jeg efterfølgende har haft kontakt til. Alt i alt en super god oplevelse af jeres service, og stor cadeau til Jonas for hans hurtige og gode service.

Thomas

Vi er glade for en seriøs håndtering omkring vores sommerhus. Vi havde besøg af Steffen fra Home i Ebeltoft og har efterfølgende sat til salg hos ham. Professionelt og hurtigt igennem Dansk Boligvurdering.

Claus, Ebeltoft

Vi har været fuld tilfreds med Dansk Boligvurdering. De hjalp os med at finde områdets bedste ejendomsmægler og arrangerede en vurdering for os. En uge senere var vores bolig sat til salg og efter kun en måned blev vores lejlighed solgt. Det har været super nemt og professionelt.

Pia og Henrik, Aalborg

Dansk Boligvurdering

Vi leverer tryghed og sikkerhed

Hos Dansk Boligvurdering tror vi på, at tillid er det grundlæggende fundament for ethvert godt samarbejde. Vi vægter derfor relationerne til vores kunder højt og er med som loyal rådgiver gennem hele forløbet. Dansk Boligvurdering er grundlagt af Morten Eriksen og Silas Christensen.

Læs mere her
Dansk boligvurdering - Morten

Før, under og efter

Køb og salg af bolig er en stor beslutning. Både før, under og efter bolighandlen er der mange overvejelser, og det kan være svært at bevare overblikket gennem hele processen.

Med et samarbejde med Dansk Boligvurdering får du en ekstern samarbejdspartner, som kender boligmarkedet og med grundig og troværdig rådgivning sikrer en tryg og ordentlig bolighandel gennem hele forløbet. Vi står på din side.

En god oplevelse

Vi kan kun eksistere ved at give mæglerne og dig som kunde den gode oplevelse. Derfor bygger vores forretning på gensidig tillid. For os betyder mennesker og relationer alt.

Vi kan sikre en gratis salgsvurdering og professionel boligrådgivning gennem vores henvisningsaftaler med landets dygtigste ejendomsmæglere. På den måde sikrer du dig, at du altid får den bedste rådgivning og den rigtige salgsvurdering, uden det koster dig en krone.