Hvert år boostes mængden af boliger, der bliver sat til salg, i august, når folk er tilbage fra ferie. I år er ingen undtagelse.

Der har været nedgang i antallet af salgsparate boliger, men nu er sælgerne oppe på dupperne, og det samme kan man roligt sige om de mange købere, der står i kø til at snuppe deres drømmebolig.

Efter nogle få uger i sommerferien med mere eller mindre stilstand er der nu igen gang i markedet, der alt andet end lige har overrasket positivt midt i en corona-tid.

I uge 32 kom der hele 12% flere boliger til salg, og de høje priser er med til at friste sælgerne til at “prøve lykken”. For der gives mindre afslag, og liggetiden er kortere, end hvad vi hidtil har set.

34% flere solgte boliger i år end sidste år

I uge 33 blev der helt konkret solgt 34% flere boliger sammenlignet med samme uge sidste år. Så der er bestemt ikke at tale om en nedgang eller opbremsning. Postsommerferie er kendt for at sætte skub i markedet, lige såvel som foråret har tendens til at være det.

I løbet af sommeren er der dog blevet handlet sommerhuse i stor stil, og man har faktisk aldrig set så mange handler inden for netop det marked. Coronaen er derfor ikke noget, man mærker til ift. salget af boliger – og det er paradoksalt nok set i relation til, at der bliver ikke er samme udbud.

Vil du sælge din bolig? Få en gratis vurdering

Det koster ikke noget at få en salgsvurdering og en mægler til at se på den. Det har vi gjort til vores speciale med Mæglermatch, som du kan prøve her.

Er du den utålmodige type, kan du prøve vores boligberegner og få svar med næsten med det samme, hvad din bolig er værd. Prøv her.

Top