Hvis nogen skulle være i tvivl, blev coronakrisen ikke det, den var blevet omtalt som i medierne, når vi taler boligmarkedet. En dyster en af slagsen, der bevægede sig ned ad en lang og mørk vej, hvor ingen kunne se eller forudse de sving, der end ville komme på vejen.

Det blev med andre ord en fuser, som boligejerne kan glæde sig over. For det er vitterligt sælgers marked i øjeblikket. Der er historisk få bolig til salg, fordi alt bliver støvsuget af hungrende købere, der venter på et bytte.

Overvejer du at sætte din bolig til salg, er det måske et rigtigt godt tidspunkt at begynde at trimme plænen og pudse vinduerne. For sætter du din bolig til salg nu, kan den meget vel være væk, før du får set dig om.

Få boliger til salg betyder flere om buddet

Når så historisk få boliger er til salg netop nu, er det ikke et udtryk for, at der ikke kommer boliger til salg. For det gør der. Der bliver nemlig handlet huse og lejligheder landet over – faktisk mere end før krisen begyndte at kradse.

Det er et udtryk for, at der sidder rigtigt mange potentielle købere parate derude. De søger deres drømmebolig, og det kan meget vel være din. Der er mange om buddet, hvorfor det er et strategisk godt tidspunkt at sætte boligen på markedet. Sandsynligheden for at der bliver givet noget i afslag, er lav, da konkurrencen er høj fra andre potentielle købere.

Katastrofen er altså afblæst for nu – og du kan ende med at profittere ganske fint på et boligsalg nu, hvis du sætter til salg.

Få stillet din nysgerrighed online

Hvad er din bolig værd lige nu? Det spørgsmål er altid interessant og højrelevant. Særligt hvis du vil sælge, overvejer det eller gerne vil hente noget friværdi.

Hos Dansk Boligvurdering er vi selv nysgerrige og har derfor udviklet en online beregner, så du kan få estimeret værdien af bolig netop nu, hvis du skulle ud at sælge den i morgen. Prøv beregneren her.

Vil du vide mere om, hvad der skal til for at sælge, hvem du skal vælge som mægler og meget andet, er du som altid velkommen til at kontakte os. Det er helt uforpligtende at drøfte din situation med os og få en gratis vurdering af din bolig, som vi hjælper med at finde den bedste mægler til.

Kontakt os på telefon 30 74 07 29 eller på info@danskboligvurdering.dk, eller udfyld formularen her, så ringer vi dig op.

Top